Novice

OSNOVNI PREHRANSKI DODATEK- OMEGA 3 MAŠČOBNE KISLINE

RIBJE OLJE

  • 20 oktober 2017
  • Število ogledov: 3780
OSNOVNI PREHRANSKI DODATEK- OMEGA 3 MAŠČOBNE KISLINE

Če želite optimizirati telesno sestavo in živeti zdravo življenje, morate kljub prehranjevanju z raznoliko in polnovredno hrano posegati po prehranskih dodatkih.

Eden izmed najpomembnejših, ki ga naše telo samo ne more proizvesti niti v najmanjši količini je RIBJE OLJE. Omega-3 maščobne kisline veljajo za nepogrešljive,  esencialne maščobne kisline. Ker jih sami v telesu ne moremo ustvariti, jih moramo dobiti s hrano.

Po mnogih kliničnih študijih je dokazano, da so omega 3 maščobe bistvene za življenje, koristne za zdravje, da nas varujejo pred boleznimi in pomagajo pri zdravljenju, priporočljive so tudi pri hujšanju. Poleg tega so sestavni del večine celic v telesu in igrajo ključno vlogo pri obnovi celic in nastanku novih. Omega 3 maščobne kisline dokazano pozitivno vplivajo na srce in ožilje ter elastičnost sklepov.

Z jemanjem ribjega olja se izboljša občutljivost na inzulin, pospeši se  hitrost presnove. Ribje olje ima visok termični učinek, zaradi česar telo po prebavi pokuri več kalorij. Pomembno  je za uravnavanje vnetnih procesov v telesu, ki nastane v večji meri zaradi prekomernega uživanja predelane prehrane in semenskih olj (kot sta sojino in koruzno olje), katere pa ljudje v zahodnem delu sveta zaužijejo v velikih količinah. Posledično pomeni zmanjšanje stresa, izboljšanje hormonskega ravnovesja in spomina ter zmanjšanje tveganja za nastanek degenerativnih bolezni možganov, kot je npr. Alzheimerjeva bolezen.

Pri nas je na voljo OPTIMUM NUTRITION RIBJE OLJE - Softgel kapsule v tem proizvodu so enterično prevlečene, kar pomeni da se sestavine ne sproščajo v želodcu temveč v tankem črevesu, da se prepreči ribji zadah, katerega lahko izkusite v številnih podobnih proizvodih.

Optimum nutrition olje pa lahko po akcijski ceni naročite tudi v naši spletni trgovini  http://www.bikeshopradlje.si/optimum-nutrition-fish-oil-200-tablet

 

Kategorije: Novice, Obvestila

Nahajamo se...

Koroška cesta 65c
2360 Radlje ob Dravi

Info 051 475 552