Novice

Novice

VITAMINI IN MINERALI

OPTIMUM OPTI-MEN

 • 9 november 2017
 • Število ogledov: 2034
VITAMINI IN MINERALI

Beseda vitamin izhaja iz latinske besede »vita«, kar pomeni življenje. V začetku 20. stoletja ji je bila dodana beseda »amin«, saj so bili znanstveniki prvotno mišljenja, da so vsi vitamini sestavljeni iz aminske skupine, ime pa se je tudi kasneje obdržalo. Že sama beseda nam pove, da so vitamini življenjskega pomena za optimalno delovanje telesa. Vitamini so ključni pri presnovi hrane. Sodelujejo pri obnovi telesa, rasti mišic, ščitijo pred prostimi radikali, itd. Vitaminov telo ne more samo sintetizirati iz makrohranil (ogljikovi hidrati, maščobe, beljakovine), zato jih moramo sami v telo vnašati s hrano.

Pri nas je na voljo kakovosten multivitaminski dodatek Opti- Men. Opti-Men dnevni multivitaminski dodatek za moške je popoln sistem za optimizacijo hranil. Vsebuje več kot 75 aktivnih sestavin v 4 mešanicah, katere zadostijo potrebam aktivnih moških. Vsaka zaužita tableta vsebuje 22 vitaminov in ključne minerale, vključno z vitaminom D, prostimi aminokislinami, rastlinskimi izvlečki in antioksidanti.


OSNOVNI PREHRANSKI DODATEK- OMEGA 3 MAŠČOBNE KISLINE

RIBJE OLJE

 • 20 oktober 2017
 • Število ogledov: 4067
OSNOVNI PREHRANSKI DODATEK- OMEGA 3 MAŠČOBNE KISLINE

Če želite optimizirati telesno sestavo in živeti zdravo življenje, morate kljub prehranjevanju z raznoliko in polnovredno hrano posegati po prehranskih dodatkih. Eden izmed najpomembnejših, ki ga naše telo samo ne more proizvesti niti v najmanjši količini je RIBJE OLJE.

Omega-3 maščobne kisline veljajo za nepogrešljive,  esencialne maščobne kisline. Ker jih sami v telesu ne moremo ustvariti, jih moramo dobiti s hrano.

POSEBNE UGODNOSTI ZA VSE ČLANE VIP FITNESA

 • 5 oktober 2017
 • Število ogledov: 4225
POSEBNE UGODNOSTI ZA VSE ČLANE VIP FITNESA
V VIP centru Radlje smo za vse naše aktivne člane in članice pripravili posebne ugodnosti.  V sklopu mesečne neomejene karte, te sedaj čaka še mnogo ugodnosti. Preveri!

ODLIČNA SLADICA ALI PRIGRIZEK

BANANIN KRUH

 • 28 september 2017
 • Število ogledov: 3278
ODLIČNA SLADICA ALI PRIGRIZEK

Občasno se nam zgodi, da kupimo preveč banan in nam malce prezorijo, pa velikokrat ne vemo kaj bi z njimi. Najbolje je, da iz njih pripravimo zdrav proteinski prigrizek za zajtrk, malico ali večerjo, lahko pa se z njim zgolj posladkamo in sicer brez slabe vesti.

ZDRAVE MAŠČOBE

ARAŠIDOVO MASLO IN IDEJE ZA MALICE

 • 27 september 2017
 • Število ogledov: 3708
ZDRAVE MAŠČOBE
Pri nas arašidovo maslo še ni tako uveljavljeno, pri Američanih pa velja za super živilo. Arašidi predstavljajo dragocen vir beljakovin, nenasičenih maščobnih kislin, vlaknin, ogljikovih hidratov ter vitaminov in mineralov. Še posebej veliko vsebuje magnezija, kalija in vitamina E.

NOVA ZALOGA NAJSLASTNEJŠIH PROTEINSKIH ČOKOLADIC

 • 27 september 2017
 • Število ogledov: 3373
NOVA ZALOGA NAJSLASTNEJŠIH PROTEINSKIH ČOKOLADIC

Zagotovo ne boste mogli mimo novega tria znanih čokoladic v proteinski različici. V našem fitnesu te čaka nova zaloga najslastnejših proteinskih čokoladic sedaj po promocijski ceni. Katero boš izbral?

PREVERI NOVO PONUDBO ČOKOLADIC IN SE SLADKAJ BREZ SLABE VESTI!

 • 6 september 2017
 • Število ogledov: 3238
PREVERI NOVO PONUDBO ČOKOLADIC IN SE SLADKAJ BREZ SLABE VESTI!

Naša ponudba proteinskih čokoladic se pridno veča. Sedaj so vam na voljo preverjeno najokusnejše čokoladice za vsak okus in vsak žep!BPI BEST PROTEIN BAR

 • 21 julij 2016
 • Število ogledov: 1993
BPI BEST PROTEIN BAR

Nova Bpi Sports proteinska čokoladica prepriča z neprekosljivo močjo svojega okusa, gladke teksture, kvalitetnih sestavin sirotkinega in mlečnega izolata proteinov. Vsebuje 20 g beljakovin, je mehka in okusna, vsebuje koščke piškotov in čokolade, tablica se ponaša z 15g-17g vlaknin, 0 trans mačobami, hkrati pa ne vsebuje glutena, je brez filtrov in drugih aditivov. Izbirate lahko med štirimi različnimi okusi; Cookies&Cream, Chocolate Peanut Butter, S'mores in Apple Crumb Cake.

Čokoladico lahko zaužijete samostojno kot zdrav prigrizek, idealna je za vse zaposlene, kadar ste na poti, za tiste,ki ste na dieti, primerna po treningu, ali pa kadar se želite posladkati brez slabe vesti!


TAKE-A- WHEY PROTEINSKE PALAČINKE

 • 17 julij 2016
 • Število ogledov: 4004
TAKE-A- WHEY PROTEINSKE PALAČINKE

Take-A-Whey Protein Pancake je okusen instant za izdelavo palačink z večjo vsebnostjo beljakovin. 

Palačinke nikoli niso veljale za priljubljeno jed med resnimi športniki, saj imajo preveliko vsebnost ogljikovih hidratov in sladkorja, a se je to spremenilo. Prišel je čas, ko si boste brez slabe vesti lahko privoščili nekaj sladkega, hkrati pa poskrbeli za dodaten vnos beljakovin.

Proteinske palačinke je podjetje Take-A-Whey zasnovalo zgolj z namenom, da se za svoja odrekanja primerno nagradite, brez moralnega mačka, da ste zaužili nepotrebne, prazne kalorije.

 

TAKE-A-WHEY JOYFUL CHOCOLATE

OKUSITE NOVO DIMENZIJO BELJAKOVINSKE PLOŠČICE

 • 17 julij 2016
 • Število ogledov: 2061
TAKE-A-WHEY JOYFUL CHOCOLATE

Beljakovinske ploščice znamke Take-a-Whey so daleč od povprečnih beljakovinskih ploščic. Ob intenzivnem okusu in kremasti teksturi se sprašujete, če je ta beljakovinska dobrota sploh primerna za vas, saj pri mnogih še vedno prevlada prepričanje, da zdravo in "fit", ne more biti tudi okusno. Popelje vas v prave beljakovinske sanje.

12

Nahajamo se...

Koroška cesta 65c
2360 Radlje ob Dravi

Info 051 475 552